Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jágr o šampionátu v Praze: Vezmu si brusle. Ale ještě uvidíme

8. 4. 2015

PŘÍMO Z FLORIDY | Florida, ráj na zemi. Pro hokejového velikána Jaromíra Jágra věta, kterou by mohl podepsat. Nebýt trejdu do klubu Panthers, možná by s hraním už skončil. A možnost, že by s ambiciózní organizací uzavřel nový kontrakt, je velmi reálná. A co víc, pohrává si i s myšlenkou, že si prodlouží reprezentační kariéru na domácím šampionátu. „Vezmu si do Prahy brusle a uvidíme,“ tvrdí zatím mnohoznačně... Každopádně je to poprvé, co se v rozhovoru pro úterní Sport na toto aktuální téma vyjádřil.

Přes den cvičí a relaxuje u bazénu nebo na pláži. Z více než třicetistupňových veder se pak přesouvá na led, na němž si hokej zase mimořádně užívá. S mladíky Jonathanem Huberdeauem (21) a Aleksanderem Barkovem (19) tvoří kreativní a nebezpečnou letku, jež má lákavý potenciál i do dalších let.

„Šance, že se s Floridou domluvíme na nové smlouvě, je dost velká,“ tvrdí 43letý veterán, jenž se na ledě cítí tak dobře, jako už dlouho ne. I když musel překousnout smutek, že zázrak se nekonal a postup do bojů o Stanley Cup nevyšel. O reprezentaci nejdříve mluvit nechtěl. Až po chvíli nechal krátce poodhalit svou představu.

„Co se týče nároďáku, s Růžou (koučem Vladimírem Růžičkou) jsem o tom zatím zevrubně nemluvil, dokud jsme měli šanci na play off, tak ctím zásadu, že není fér vůči zámořskému klubu o tom mluvit. Chápu trenéry, kteří chtějí mít jasno, ale já tohle nedělám. Takže dokud byla šance bojovat, s nikým jsem o tom nemluvil. Jen jsme si s Růžou krátce volali,“ říkal útočník.

A o čem tedy? „Domluvili jsme se tak, že se po sezoně co nejrychleji seberu a vrátím se do Česka. A normálně se zařadím do mužstva s tím, že není jisté, jestli budu na mistrovství hrát. Budu trénovat a uvidí se, jak se to celé vyvine. Do Prahy si beru brusle, ale jestli je nazuju, to nikomu nezaručuju,“ řekl pouze.

A víc se k tomu už nechtěl vyjadřovat. „Nebylo by to fér hlavně vůči Růžovi,“ vysvětlil. „Sedneme si a z očí do očí to všechno probereme.“2296204-img-hokej-svedsko-cesko-jagr.jpg smiley

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Reading the green blood weight guidelines

ABrefKersjew,11. 10. 2018 12:45

Compression est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-libido-femme/

Blood Power : Blood press chart

ABrefKersjew,27. 9. 2018 3:52

Poids est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre coeur bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/ou-peut-on-acheter-du-cialis-sans-ordonnance/